MyDomain

Σε καθημερινή βάση είναι όλο και περισσότεροι οι κάτοικοι της Φλώρινας που αποφασίζουν να ασχοληθούν με την εκτροφή πουλερικών και η φάρμα Πατέρας βρίσκεται δίπλα τους παρέχοντας υγιή πουλερικά σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Στη Φλώρινα υπάρχουν δύο κατηγορίες όσων αφορά την ενασχόληση με την πτηνοτροφεία. Πολλοί είναι αυτοί που βλέπουν τη ραγδαία αύξηση της αγοράς των πουλερικών και αποφασίζουν να ανοίξουν το δικό τους πτηνοτροφείο ώστε να ασχοληθούν επαγγελματικά με αυτό τον κλάδο ενώ άλλοι επιλέγουν την ερασιτεχνική ενασχόληση εκτρέφοντας μερικές κότες σε ένα οικιακό κοτέτσι.

Η φάρμα Πατέρας είναι μια από τις λίγες ελληνικές εταιρείες που διαθέτει έγκριση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την εκτροφή και πώληση πουλερικών ως οικόσιτα. Μια πολύ σημαντική διάκριση για εμάς μιας και πιστοποιεί την ανώτερη αξία της φάρμας μας και των νεοσσών μας.

Η φάρμα Πατέρας έχοντας έδρα τα Μέγαρα αναλαμβάνει την αποστολή και μεταφορά των πουλερικών της στη Φλώρινα με ταχύτητα και ασφάλεια. Έχοντας αναπτύξει συνεργασία με εξειδικευμένες μεταφορικές εταιρείες σας εγγυόμαστε πως όλες μας οι κότες φθάνουν σε εσάς ασφαλής και χωρίς να ταλαιπωρηθούν με μικρό κόστος.

Χονδρική για επαγγελματίες στη Φλώρινα

Με μεγάλη προσοχή και ιδιαίτερη επιμέλεια η φάρμα Πατέρας έχει δημιουργήσει ένα τιμοκατάλογο για τους πελάτες χονδρικής στην Φλώρινα στους οποίους γίνονται ειδικές προσφορές. Στόχος μας είναι να εδραιώσουμε συνεργασίες με επαγγελματίες πτηνοτρόφους, μεταπωλητές αυγών ή πουλερικών, pet shop, καταστήματα με ζωοτροφές και όποιον άλλο χρειάζεται κοτόπουλα σε μεγάλες ποσότητες οικονομικά. Διαθέτουμε ράτσες κατάλληλες για αυγοπαραγωγή και κρεατοπαραγωγή ιδανικές για την περιοχή της Φλώρινας.

Η εμπειρία μας στον τομέα της εκτροφή των πουλερικών μας έχει κάνει τους πλέον ειδικούς ενώ χάρη στα σεμινάρια που παρακολουθούμε έχουμε καταφέρει να εμπλουτίσουμε τη γνώση μας σε βάθος. Γνωρίζουμε τα χαρακτηριστικά και τις αποδόσεις της κάθε ράτσας και μπορούμε έτσι με απόλυτη επιτυχία να σας συμβουλέψουμε ώστε να κάνετε τη σωστή επιλογή για τη χρήση που θέλετε.

Στη φάρμα μας εκτρέφουμε μια μεγάλη ποικιλία από πουλερικά τα οποία θα τα βρείτε στη Φλώρινα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Στο υπερσύγχρονο πτηνοτροφείο μας θα βρείτε πάπιες, χήνες, κότες παραγωγής, πέρδικες, ορτύκια, φραγκόκοτες και γαλοπούλες. Για όσους ψάχνουν να βρουν κάτι πιο ιδιαίτερο διαθέτουμε διακοσμητικές ράτσες με εντυπωσιακές κότες και κοκόρια φθηνά.

Η φάρμα μας έχει καταφέρει να ξεχωρίσει χάρη στις άριστες συνθήκες που προσφέρει στα πουλερικά της. Τα κοτοπουλάκια μας μεγαλώνουν σε ένα ευχάριστο περιβάλλον με άπλετο εξωτερικό χώρο. Εμείς φροντίζουμε η διατροφή τους να περιέχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία ώστε να είναι πλήρης και να καλύπτει όλες τις διατροφικές τους ανάγκες. Τέλος τηρούμε κατά γράμμα το πρόγραμμα εμβολιασμού ενώ η υγιεινή των χώρων μας είναι άμεμπτη.

Αν ενδιαφέρεστε για κάποια από τις πουλάδες ή τις κότες μας δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας και εμείς θα κανονίσουμε όλες τις λεπτομέρειες της μεταφοράς. Επιπλέον μπορούμε να σας λύσουμε όποια απορία έχετε σχετικά με την εκτροφή των πουλερικών βοηθώντας σας έτσι να επιλέξετε μια ράτσα που να ταιριάζει στις απαιτήσεις σας.

e

Η φάρμα των ευτυχισμένων πουλερικών