MyDomain

Η φάρμα Πατέρας είναι μια πρότυπη φάρμα εκτροφής πουλερικών τα οποία διατίθενται προς πώληση σε πελάτες μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό πάντα σε φιλικές τιμές. Η φάρμα μας βρίσκεται στην Μάνδρα Αττικής στους πρόποδες του όρους Πατέρας και είναι ανοιχτή και επισκέψιμη προς όλους όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν τα πτηνά μας.

Ειδικευόμαστε στην εκτροφή πουλιών αυγοπαραγωγής και κρεατοπαραγωγής ενώ ταυτόχρονα έχουμε μια μεγάλη ποικιλία από ντόπιες ελληνικές αλλά και ξένες ράτσες προς πώληση. Οι τιμές εξαρτώνται από το μέγεθος και την ηλικία του πουλιού αλλά και την σπανιότητα της ράτσας. Πολύ συχνά υπάρχουν προσφορές σε οικονομικές τιμές τις οποίες μπορείτε να βρείτε στην αντίστοιχη σελίδα μας.

Στη φάρμα μας θα βρείτε κότες, κοκόρια, νεοσσούς και κλωσόπουλα σε πραγματικά χαμηλό κόστος. Μια μεγάλη γκάμα από σπάνιες και εξωτικές ράτσες σας περιμένει να την ανακαλύψετε και να γεμίσετε το κοτέτσι σας με πουλιά πανέμορφα και μοναδικά τα οποία θα δώσουν μια διαφορετική αισθητική σε οικονομική τιμή. Παράλληλα διαθέτουμε κότες αυγοπαραγωγής και κρεατοπαραγωγής που πραγματικά θα σας εκπλήξουν με τις αποδόσεις τους αλλά και τη γεύση τους. Για τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας έχουμε προμηθευτεί ακόμα και φραγκόκοτες προδιαγραφών.

Γαλοπούλες παραγωγής οι οποίες παράγουν μεγάλο αριθμό νόστιμων αυγών αλλά και γαλοπούλες παραγωγής κρέατος διατίθενται προς πώληση από τη φάρμα μας σε τιμές έκπληξη. Ταυτόχρονα εκτρέφουμε και σπάνιες γαλοπούλες με μοναδικά και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τα οποία έχουν σκοπό να σας αιχμαλωτίσουν με την πρώτη ματιά.

Στον ιδιαίτερο χώρο που έχουμε δημιουργήσει στη φάρμα μας υπάρχουν όλες οι κατάλληλες συνθήκες για το μεγάλωμα υδρόβιων πτηνών. Πάπιες και χήνες τσαλαβουτούν μέσα στη λιμνούλα που τους έχουμε φτιάξει περιμένοντας τη σειρά τους να αγοραστούν από εσάς με μικρό κόστος. Δώστε μια διαφορετική νότα στο αγρόκτημά σας με μια πανέμορφη διακοσμητική χήνα ή πάπια που θα αφήσει έκπληκτους όλους ενώ παράλληλα θα έχετε και μια πολύ καλή πηγή παραγωγής αυγών και κρέατος.

Επιπλέον στη φάρμα Πατέρας ασχολούμαστε με την πώληση θηραμάτων φθηνά. Συγκεκριμένα θα βρείτε για αγορά πέρδικες και ορτύκια τα οποία έχουμε έτοιμα για εσάς. Σας προσφέρουμε πουλιά ανώτερης ποιότητας για να μπορέσετε να απολαύσετε το κρέας και τα αυγά τους και να αποκομήσετε τα θρεπτικά συστατικά τους εύκολα και γρήγορα.

Για όσους θέλουν να ξεκινήσουν από την αρχή και να ζήσουν από κοντά τη μαγεία της “γέννησης” ενός πουλιού προσφέρουμε προς πώληση αυγά εκκόλαψης σε προσιτές τιμές. Η εκκόλαψη είναι μια μαγική διαδικασία η οποία όμως επιφέρει πολλούς κινδύνους για αυτό προτείνουμε στους πελάτες μας να επενδύουν σε νεοσσούς παρά σε αυγά.

Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι οι άριστες συνθήκες τις οποίες προσφέρουμε σε όλα τα πουλιά μας, οι οποίες βρίσκονται όσο πιο κοντά γίνεται στη φύση. Επιπλέον τηρούμε αυστηρά όλους τους κτηνιατρικούς ελέγχους και τους εμβολιασμούς σε κότες, χήνες, πάπιες, ορτύκια, πέρδικες, φραγκόκοτες και γαλοπούλες για να σας προσφέρουμε το τελειότερο προϊόν στην καλύτερη τιμή.

Η φάρμα Πατέρας απευθύνεται σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες που θέλουν να εμπλουτίσουν τη φάρμα τους με καινούρια πουλιά ή που θέλουν να στήσουν ένα καινούριο κοτέτσι. Ο επαγγελματισμός μας, η άψογη εξυπηρέτηση αλλά και η υπευθυνότητα που μας διακρίνουν μας έχουν οδηγήσει να κατακτήσουμε την κορυφή των επαγγελματιών του χώρου μας.

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε σε λογικές τιμές τα καλύτερα πουλερικά ώστε να μπορέσετε και εσείς να μυηθείτε στον πανέμορφο κόσμο τους. Στη φάρμα Πατέρας έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας τους οποίους προμηθεύουμε τα τελευταία χρόνια με τα πουλερικά μας.

e

Η φάρμα των ευτυχισμένων πουλερικών